![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-6-510x286.jpg)
Carnea se feliază, ceapa se taie în doua, apoi în felii subțiri, iar usturoiul se pisează. Într-un bol se amestecă sosul de soia, zahărul, semințele de susan, ceapa, usturoiul și mirinul.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-6-510x286.jpg)
Se înfierbântă tigaia, se pun câteva picături de ulei și se prăjesc, pe rând, bucățile de carne.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-5-510x286.jpg)
Se servește cu orez la aburi și kimchi.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-6-510x286.jpg)
Carnea se feliază, ceapa se taie în doua, apoi în felii subțiri, iar usturoiul se pisează. Într-un bol se amestecă sosul de soia, zahărul, semințele de susan, ceapa, usturoiul și mirinul.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-6-510x286.jpg)
Se înfierbântă tigaia, se pun câteva picături de ulei și se prăjesc, pe rând, bucățile de carne.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-5-510x286.jpg)
Se servește cu orez la aburi și kimchi.