AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute
1

Carnea se feliază, ceapa se taie în doua, apoi în felii subțiri, iar usturoiul se pisează. Într-un bol se amestecă sosul de soia, zahărul, semințele de susan, ceapa, usturoiul și mirinul.

2

Se adaugă și carnea și se amestecă. Se acoperă și se pune la frigider peste noapte sau 24 de ore.

3

Se înfierbântă tigaia, se pun câteva picături de ulei și se prăjesc, pe rând, bucățile de carne.

4

Se prăjesc 5-10 minute, depinde cât de groase sunt feliile.

5

Se servește cu orez la aburi și kimchi.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Carnea se feliază, ceapa se taie în doua, apoi în felii subțiri, iar usturoiul se pisează. Într-un bol se amestecă sosul de soia, zahărul, semințele de susan, ceapa, usturoiul și mirinul.

2

Se adaugă și carnea și se amestecă. Se acoperă și se pune la frigider peste noapte sau 24 de ore.

3

Se înfierbântă tigaia, se pun câteva picături de ulei și se prăjesc, pe rând, bucățile de carne.

4

Se prăjesc 5-10 minute, depinde cât de groase sunt feliile.

5

Se servește cu orez la aburi și kimchi.

Bulgogi 불고기