![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-16.jpg)
Se pun două căni de apă într-o oală și lăsăm să fiarbă.
Între timp se feliază vinetele în felii lunguiețe de aproximativ 5 cm.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-16.jpg)
Când apa începe să fiarbă, se pune steamerul pe oală și se așează vinetele. Se lasă 5 minute sau până când încep să se înmoaie.
Se iau vinetele și se pun pe un tocător. Se lasă 5-10 minute ca să se răcească.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-15.jpg)
Într-un bol combinăm usturoiul, ceapa verde, sosul de soia, sosul de pește, gochugaru și uleiul de susan. Se amestecă bine.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-15.jpg)
Se adaugă vinetele în bol și se amestecă cu mâna sau cu o lingură de lemn.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-15.jpg)
Se pun pe farfurie sau pe platou și se presară cu semințe de susan.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-16.jpg)
Se pun două căni de apă într-o oală și lăsăm să fiarbă.
Între timp se feliază vinetele în felii lunguiețe de aproximativ 5 cm.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-16.jpg)
Când apa începe să fiarbă, se pune steamerul pe oală și se așează vinetele. Se lasă 5 minute sau până când încep să se înmoaie.
Se iau vinetele și se pun pe un tocător. Se lasă 5-10 minute ca să se răcească.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-15.jpg)
Într-un bol combinăm usturoiul, ceapa verde, sosul de soia, sosul de pește, gochugaru și uleiul de susan. Se amestecă bine.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-15.jpg)
Se adaugă vinetele în bol și se amestecă cu mâna sau cu o lingură de lemn.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-15.jpg)
Se pun pe farfurie sau pe platou și se presară cu semințe de susan.