
Chef Adina Ciocălău
Întotdeauna mi-a plăcut să încerc gusturi și rețete noi.
Sunt curajoasă și curioasă în sensul ăsta, așa că nu m-au speriat niciodată preparatele picante, ingredientele neobișnuite sau combinațiile de condimente inedite.
Așa că atunci când am ajuns în Coreea, m-am simțit că un copil la Disneyland. Acolo am încercat pentru prima oară bucătăria coreeană pentru care am dezvoltat o reală pasiune, apoi mi-am dorit să pot repetă și acasă rețetele încercate. Și nu doar că am reușit să le reconstitui și să le gătesc (v-am zis deja că-s curajoasă și curioasă), ci am aprofundat bucătăria coreeană prin studiu și cursuri iar acum abia aștept să împărtășesc și cu ține ce am învățat despre ea.
Ești pregătit(ă) pentru o călătorie inedită și pe alocuri picantă prin bucătăria coreeană?
