Despre noi

Pasiune
Avem o sete nestăvilită pentru a afla lucruri noi despre Coreea și suntem gurmanzi convinși.
Cultură
Suntem convinși că numai printr-o deschidere spre alte culturi devenim mai bogați.
Calitate
Încercăm să vă aducem rețete relevante și produse pe măsură.

Despre Taste of Asia

Taste of Asia este locul perfect unde găsești mâncare și ingrediente asiatice autentice. Ne mândrim cu standardele ridicate de calitate, pasiune autentică pentru bucătăria asiatică și excelența culinară.

Fiecare produs este atent selecționat și verificat pentru a ne asigura că respectă cele mai înalte standarde de calitate și autenticitate. Produsele noastre includ o gamă largă de ingrediente, sosuri, condimente, băuturi și dulciuri din țări asiatice, precum Japonia, Coreea, ThailandaChina, India și Vietnam.

Taste of Asia este un reper pentru cei pasionați de bucătăria asiatică.

Prin KoreanFood  oferim informații și rețete despre prepararea și servirea mâncărurilor coreene, astfel încât să puteți experimenta și savura cele mai autentice preparate în confortul propriilor case.

Taste of Asia este un brand dedicat pasionaților de bucătăria asiatică și căutătorilor de produse autentice de înaltă calitate. Spice up your taste!

Misiunea noastră

Prin intermediul KoreanFood ne străduim să aducem Coreea mai aproape de tine, astfel încât să poți experimenta și savura tot ceea ce această cultură minunată are de oferit. Suntem dedicați să-ți oferim cele mai bune rețete și informații despre cultura coreeană, pentru ca tu să te poți bucura de experiențe culinare și culturale autentice.

Rețete recomandate

Rețetele tale coreene preferate și câteva recomandate de noi
KoreanFood 37 rețete
Începător Bulgogi 불고기 O rețetă rapidă de steak la care vei simți pe deplin aroma bucătăriei coreene. Un mod de preparare foarte Citește mai mult

Abonează-te la newsletterul KF

și primești toate noutățile pe e-mail

To Top