Despre noi

Pasiune
Avem o sete nestăvilită pentru a afla lucruri noi despre Coreea și suntem gurmanzi convinși
Culturalitate
Suntem convinși că numai printr-o deschidere spre alte culturi devenim mai bogați
Calitate
Încercăm să vă aducem rețete relevante și produse pe măsură
About

Chef Adina Ciocălău

Întotdeauna mi-a plăcut să încerc gusturi și rețete noi.

Sunt curajoasă și curioasă în sensul ăsta, așa că nu m-au speriat niciodată preparatele picante, ingredientele neobișnuite sau combinațiile de condimente inedite.

Așa că atunci când am ajuns în Coreea, m-am simțit că un copil la Disneyland. Acolo am încercat pentru prima oară bucătăria coreeană  pentru care am dezvoltat o reală pasiune, apoi mi-am dorit să pot repetă și acasă rețetele încercate. Și nu doar că am reușit să le reconstitui și să le gătesc (v-am zis deja că-s curajoasă și curioasă), ci am aprofundat bucătăria coreeană prin studiu și cursuri iar acum abia aștept să împărtășesc și cu ține ce am învățat despre ea.

Ești pregătit(ă) pentru o călătorie inedită și pe alocuri picantă prin bucătăria coreeană?

Misiunea noastră

Aici la Koreanfood.ro, împreună cu bloggerul nostru culinar priceput, Adina, suntem o echipă mică, dar încercăm zi de zi să aducem Coreea mai aproape de tine prin rețete culinare și postări culturale relevante pentru tine, cititorule iubitor de cultură coreeană.

Rețete recomandate

Rețetele tale coreene preferate și câteva recomandate de noi
KoreanFood 18 rețete
Avansat Mayak Kimbap 마약김밥 Mayak Kimbap este versiunea „mini” de Kimbap. Cuvânt cu cuvânt, mayak kimbap se traduce ca „kimbap narcotic”, însă bineînțeles Citește mai mult
KoreanFood 18 rețete
Începător Tteokbokki 떡볶이 Rețeta de tteokbokki se încadrează la mâncare de stradă, dar se poate prepara și acasă. Tteokbokki se prepară cu Citește mai mult

Abonează-te la newsletterul KF

și primești toate noutățile pe e-mail

To Top