
Carnea de vită se taie în fâșii. Se amestecă împreună cu sosul bulgogi.

Legumele se taie în cubulețe. Cașcavalul se rade.

Se pune o tigaie pe foc și când e fierbinte se adaugă carnea de vită. Se prăjește cam 8 minute sau până când e făcută medium. Când s-a evaporat lichidul, carnea e făcută.

Se taie carnea în bucățele și se împarte în 4. La fel se procedează și cu legumele și cașcavalul ras.
Bulgogi quesadilla se poate pregăti și la cuptor, dar și la tigaie.
Se pune tigaia pe foc și când s-a înfierbântat se pune o tortilla. Se presară jumătate din cașcaval, se adaugă carnea de vită, legumele și restul de cașcaval.

Când începe să se rumenească cașcavalul, se pune deasupra cealaltă tortilla și se întoarce cu ajutorul unei farfurii.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare

Carnea de vită se taie în fâșii. Se amestecă împreună cu sosul bulgogi.

Legumele se taie în cubulețe. Cașcavalul se rade.

Se pune o tigaie pe foc și când e fierbinte se adaugă carnea de vită. Se prăjește cam 8 minute sau până când e făcută medium. Când s-a evaporat lichidul, carnea e făcută.

Se taie carnea în bucățele și se împarte în 4. La fel se procedează și cu legumele și cașcavalul ras.
Bulgogi quesadilla se poate pregăti și la cuptor, dar și la tigaie.
Se pune tigaia pe foc și când s-a înfierbântat se pune o tortilla. Se presară jumătate din cașcaval, se adaugă carnea de vită, legumele și restul de cașcaval.

Când începe să se rumenească cașcavalul, se pune deasupra cealaltă tortilla și se întoarce cu ajutorul unei farfurii.