AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total35 minute
Ingrediente marinată
1

Pieptul de pui se curăță, se spală și se taie în bucăți de mărime egală, cam 3-4 cm fiecare.

2

Într-un bol, se amestecă ingredientele pentru marinată până când zahărul se topește.

3

Se introduc în bol bucățile de pui, se amestecă bine și se lasă la frigider 30 de minute.

4

Se pune o tigaie pe foc, se încinge și se adaugă bucățile de pui.

5

Se prăjesc cam 2 minute pe o parte sau până când încep să se caramelizeze ușor. Se adaugă pe rând lăsând spațiu între bucățile de pui. Dacă le adăugați pe toate deodată, acestea nu se vor mai prăji, ci se vor înăbuși. Deoarece marinata conține miere și zahăr, puiul se va carameliza repede. Puteți da focul mai mic, ca să evitați arderea bucăților de pui.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Ingrediente marinată

Indicații de preparare

1

Pieptul de pui se curăță, se spală și se taie în bucăți de mărime egală, cam 3-4 cm fiecare.

2

Într-un bol, se amestecă ingredientele pentru marinată până când zahărul se topește.

3

Se introduc în bol bucățile de pui, se amestecă bine și se lasă la frigider 30 de minute.

4

Se pune o tigaie pe foc, se încinge și se adaugă bucățile de pui.

5

Se prăjesc cam 2 minute pe o parte sau până când încep să se caramelizeze ușor. Se adaugă pe rând lăsând spațiu între bucățile de pui. Dacă le adăugați pe toate deodată, acestea nu se vor mai prăji, ci se vor înăbuși. Deoarece marinata conține miere și zahăr, puiul se va carameliza repede. Puteți da focul mai mic, ca să evitați arderea bucăților de pui.

Bulgogi de pui 닭 불고기