![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-8-510x286.jpg)
Tăițeii de cartof dulce se pun într-un bol cu apă.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-8-510x286.jpg)
Pieptul de pui se taie în bucăți de mărime egală.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-7-510x286.jpg)
Se prepară sosul din sos de soia, sos de stridii, sirop de porumb și zahăr brun. Se amestecă și se pune deoparte.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-7-510x286.jpg)
Se pregătesc legumele. Cartofii se curăță și se taie în cuburi. Ceapa, castraveții și morcovul se curăță și se feliază. Ardeii iuți, ciupercile, ceapa verde se taie în bucăți.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-7-510x286.jpg)
Părțile albe de la ceapa albă se taie subțire în fâșii și se pun într-un bol cu apă rece pentru 10 minute. Ghimbirul se rade, iar usturoiul se taie mărunt.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul6-3-510x286.jpg)
Se pune o lingură de ulei în wok. Dacă doriți puteți folosi ulei cu chili. Se sotează pieptul de pui cam 3-4 minute, apoi se adaugă usturoiul și ghimbirul. Se amestecă un minut.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul9-2-510x286.jpg)
Se adaugă tăițeii scurși de apă, ardeii iuți, ciupercile și castraveții.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul10-1-510x286.jpg)
Se ține pe foc încă 7-10 minute, amestecând din când în când, până când tăițeii devin translucizi și lichidul s-a îngroșat.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul11-510x286.jpg)
Se transferă pe o farfurie sau într-un bol și se ornează cu fâșii de ceapă verde și semințe de susan.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-8-510x286.jpg)
Tăițeii de cartof dulce se pun într-un bol cu apă.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-8-510x286.jpg)
Pieptul de pui se taie în bucăți de mărime egală.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-7-510x286.jpg)
Se prepară sosul din sos de soia, sos de stridii, sirop de porumb și zahăr brun. Se amestecă și se pune deoparte.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-7-510x286.jpg)
Se pregătesc legumele. Cartofii se curăță și se taie în cuburi. Ceapa, castraveții și morcovul se curăță și se feliază. Ardeii iuți, ciupercile, ceapa verde se taie în bucăți.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-7-510x286.jpg)
Părțile albe de la ceapa albă se taie subțire în fâșii și se pun într-un bol cu apă rece pentru 10 minute. Ghimbirul se rade, iar usturoiul se taie mărunt.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul6-3-510x286.jpg)
Se pune o lingură de ulei în wok. Dacă doriți puteți folosi ulei cu chili. Se sotează pieptul de pui cam 3-4 minute, apoi se adaugă usturoiul și ghimbirul. Se amestecă un minut.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul9-2-510x286.jpg)
Se adaugă tăițeii scurși de apă, ardeii iuți, ciupercile și castraveții.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul10-1-510x286.jpg)
Se ține pe foc încă 7-10 minute, amestecând din când în când, până când tăițeii devin translucizi și lichidul s-a îngroșat.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul11-510x286.jpg)
Se transferă pe o farfurie sau într-un bol și se ornează cu fâșii de ceapă verde și semințe de susan.