AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute
Ingrediente sos
1

Tofu se scoate din cutie, se scurge de apă și se taie în bucăți de mărime egală (cam 8 bucăți).

2

Se înfierbântă o tigaie și se adaugă o lingură de ulei. Se pun feliile de tofu în tigaie și se prăjesc la foc mediu, cam 3-4 Minute pe ambele părți sau până când încep să se rumenească. Se întorc cu grijă, feliile de tofu se pot rupe ușor.

3

Între timp preparăm sosul. Ceapa verde se feliază subțire și se amestecă împreună cu restul ingredientelor pentru sos: gochugaru, semințe de susan, ulei de susan, apă, zahăr, usturoi, sos de soia.

4

Sosul se toarnă în tigaie. Se ridică ușor feliile ca să intre sos sub ele. Se lasă pe foc cam 3-4 Minute, apoi se întorc pe partea cealaltă pentru încă un minut.

5

Se servește rece sau cald, cu un bol de orez.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Ingrediente sos

Indicații de preparare

1

Tofu se scoate din cutie, se scurge de apă și se taie în bucăți de mărime egală (cam 8 bucăți).

2

Se înfierbântă o tigaie și se adaugă o lingură de ulei. Se pun feliile de tofu în tigaie și se prăjesc la foc mediu, cam 3-4 Minute pe ambele părți sau până când încep să se rumenească. Se întorc cu grijă, feliile de tofu se pot rupe ușor.

3

Între timp preparăm sosul. Ceapa verde se feliază subțire și se amestecă împreună cu restul ingredientelor pentru sos: gochugaru, semințe de susan, ulei de susan, apă, zahăr, usturoi, sos de soia.

4

Sosul se toarnă în tigaie. Se ridică ușor feliile ca să intre sos sub ele. Se lasă pe foc cam 3-4 Minute, apoi se întorc pe partea cealaltă pentru încă un minut.

5

Se servește rece sau cald, cu un bol de orez.

Tofu înăbușit – Dubu Jorim 두부조림