![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-5-510x286.jpg)
Tofu se scoate din cutie, se scurge de apă și se taie în bucăți de mărime egală (cam 8 bucăți).
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-5-510x286.jpg)
Se înfierbântă o tigaie și se adaugă o lingură de ulei. Se pun feliile de tofu în tigaie și se prăjesc la foc mediu, cam 3-4 Minute pe ambele părți sau până când încep să se rumenească. Se întorc cu grijă, feliile de tofu se pot rupe ușor.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-4-510x286.jpg)
Între timp preparăm sosul. Ceapa verde se feliază subțire și se amestecă împreună cu restul ingredientelor pentru sos: gochugaru, semințe de susan, ulei de susan, apă, zahăr, usturoi, sos de soia.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-4-510x286.jpg)
Sosul se toarnă în tigaie. Se ridică ușor feliile ca să intre sos sub ele. Se lasă pe foc cam 3-4 Minute, apoi se întorc pe partea cealaltă pentru încă un minut.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-4-510x286.jpg)
Se servește rece sau cald, cu un bol de orez.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-5-510x286.jpg)
Tofu se scoate din cutie, se scurge de apă și se taie în bucăți de mărime egală (cam 8 bucăți).
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-5-510x286.jpg)
Se înfierbântă o tigaie și se adaugă o lingură de ulei. Se pun feliile de tofu în tigaie și se prăjesc la foc mediu, cam 3-4 Minute pe ambele părți sau până când încep să se rumenească. Se întorc cu grijă, feliile de tofu se pot rupe ușor.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-4-510x286.jpg)
Între timp preparăm sosul. Ceapa verde se feliază subțire și se amestecă împreună cu restul ingredientelor pentru sos: gochugaru, semințe de susan, ulei de susan, apă, zahăr, usturoi, sos de soia.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-4-510x286.jpg)
Sosul se toarnă în tigaie. Se ridică ușor feliile ca să intre sos sub ele. Se lasă pe foc cam 3-4 Minute, apoi se întorc pe partea cealaltă pentru încă un minut.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-4-510x286.jpg)
Se servește rece sau cald, cu un bol de orez.