Pieptul de pui se curăță, se spală și se taie în bucăți de mărime egală, cam 3-4 cm fiecare.
Într-un bol, se amestecă ingredientele pentru marinată până când zahărul se topește.
Se introduc în bol bucățile de pui, se amestecă bine și se lasă la frigider 30 de minute.
Se pune o tigaie pe foc, se încinge și se adaugă bucățile de pui.
Se prăjesc cam 2 minute pe o parte sau până când încep să se caramelizeze ușor. Se adaugă pe rând lăsând spațiu între bucățile de pui. Dacă le adăugați pe toate deodată, acestea nu se vor mai prăji, ci se vor înăbuși. Deoarece marinata conține miere și zahăr, puiul se va carameliza repede. Puteți da focul mai mic, ca să evitați arderea bucăților de pui.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Pieptul de pui se curăță, se spală și se taie în bucăți de mărime egală, cam 3-4 cm fiecare.
Într-un bol, se amestecă ingredientele pentru marinată până când zahărul se topește.
Se introduc în bol bucățile de pui, se amestecă bine și se lasă la frigider 30 de minute.
Se pune o tigaie pe foc, se încinge și se adaugă bucățile de pui.
Se prăjesc cam 2 minute pe o parte sau până când încep să se caramelizeze ușor. Se adaugă pe rând lăsând spațiu între bucățile de pui. Dacă le adăugați pe toate deodată, acestea nu se vor mai prăji, ci se vor înăbuși. Deoarece marinata conține miere și zahăr, puiul se va carameliza repede. Puteți da focul mai mic, ca să evitați arderea bucăților de pui.