Carnea se feliază, ceapa se taie în doua, apoi în felii subțiri, iar usturoiul se pisează. Într-un bol se amestecă sosul de soia, zahărul, semințele de susan, ceapa, usturoiul și mirinul.
Se adaugă și carnea și se amestecă. Se acoperă și se pune la frigider peste noapte sau 24 de ore.
Se înfierbântă tigaia, se pun câteva picături de ulei și se prăjesc, pe rând, bucățile de carne.
Se prăjesc 5-10 minute, depinde cât de groase sunt feliile.
Se servește cu orez la aburi și kimchi.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Carnea se feliază, ceapa se taie în doua, apoi în felii subțiri, iar usturoiul se pisează. Într-un bol se amestecă sosul de soia, zahărul, semințele de susan, ceapa, usturoiul și mirinul.
Se adaugă și carnea și se amestecă. Se acoperă și se pune la frigider peste noapte sau 24 de ore.
Se înfierbântă tigaia, se pun câteva picături de ulei și se prăjesc, pe rând, bucățile de carne.
Se prăjesc 5-10 minute, depinde cât de groase sunt feliile.
Se servește cu orez la aburi și kimchi.