Tofu se scoate din cutie, se scurge de apă și se taie în bucăți de mărime egală (cam 8 bucăți).
Se înfierbântă o tigaie și se adaugă o lingură de ulei. Se pun feliile de tofu în tigaie și se prăjesc la foc mediu, cam 3-4 Minute pe ambele părți sau până când încep să se rumenească. Se întorc cu grijă, feliile de tofu se pot rupe ușor.
Între timp preparăm sosul. Ceapa verde se feliază subțire și se amestecă împreună cu restul ingredientelor pentru sos: gochugaru, semințe de susan, ulei de susan, apă, zahăr, usturoi, sos de soia.
Sosul se toarnă în tigaie. Se ridică ușor feliile ca să intre sos sub ele. Se lasă pe foc cam 3-4 Minute, apoi se întorc pe partea cealaltă pentru încă un minut.
Se servește rece sau cald, cu un bol de orez.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Tofu se scoate din cutie, se scurge de apă și se taie în bucăți de mărime egală (cam 8 bucăți).
Se înfierbântă o tigaie și se adaugă o lingură de ulei. Se pun feliile de tofu în tigaie și se prăjesc la foc mediu, cam 3-4 Minute pe ambele părți sau până când încep să se rumenească. Se întorc cu grijă, feliile de tofu se pot rupe ușor.
Între timp preparăm sosul. Ceapa verde se feliază subțire și se amestecă împreună cu restul ingredientelor pentru sos: gochugaru, semințe de susan, ulei de susan, apă, zahăr, usturoi, sos de soia.
Sosul se toarnă în tigaie. Se ridică ușor feliile ca să intre sos sub ele. Se lasă pe foc cam 3-4 Minute, apoi se întorc pe partea cealaltă pentru încă un minut.
Se servește rece sau cald, cu un bol de orez.