Mai întâi se prepară pasta picantă. Se adaugă sosul de soia, usturoiul, gochugaru, pasta gochujang, zahărul și cele două cepe în recipientul unui blender și se mixează până obținem o pastă.
Se pun într-o oală pulpele de pui și se adaugă pasta picantă. Se amestecă, apoi se adaugă două căni cu apă (aproximativ 400 ml). Se pune oala pe foc și se fierb pulpele 20 minute la foc mare.
Între timp, se curăță cartofii, se spală și se scurg de apă, apoi se taie în bucăți mari. Ardeiul iute și ceapa verde se feliază.
Când au trecut cele 20 de minute, se adaugă cartofii, ardeiul iute și ceapa verde. Se amestecă și se lasă să fiarbă încă 20 de minute, cu capacul pus. Apoi, se ia capacul și se lasă să fiarbă 5 minute fără capac, pentru a se mai reduce lichidul.
Se transferă conținutul pe un platou și se presară ceapă verde tocată mărunt.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Mai întâi se prepară pasta picantă. Se adaugă sosul de soia, usturoiul, gochugaru, pasta gochujang, zahărul și cele două cepe în recipientul unui blender și se mixează până obținem o pastă.
Se pun într-o oală pulpele de pui și se adaugă pasta picantă. Se amestecă, apoi se adaugă două căni cu apă (aproximativ 400 ml). Se pune oala pe foc și se fierb pulpele 20 minute la foc mare.
Între timp, se curăță cartofii, se spală și se scurg de apă, apoi se taie în bucăți mari. Ardeiul iute și ceapa verde se feliază.
Când au trecut cele 20 de minute, se adaugă cartofii, ardeiul iute și ceapa verde. Se amestecă și se lasă să fiarbă încă 20 de minute, cu capacul pus. Apoi, se ia capacul și se lasă să fiarbă 5 minute fără capac, pentru a se mai reduce lichidul.
Se transferă conținutul pe un platou și se presară ceapă verde tocată mărunt.