![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-12-510x286.jpg)
Se amestecă 2 linguri de oțet de orez, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de zahăr. Se adaugă la orez și se amestecă ușor cu o spatulă. Acest amestec se adaugă puțin câte puțin, gustând din când în când. Dacă nu e nevoie, nu trebuie să-l folosiți pe tot.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-12-510x286.jpg)
Castravetele și morcovul se taie în cubulețe și se pun într-un bol. Se presară puțină sare și se lasă deoparte 10 minute. Se storc de apă.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-11-510x286.jpg)
Se pune o tigaie pe foc și când s-a înfierbântat se adaugă puțin ulei. Se soteaza legumele circa 20 de secunde.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-11-510x286.jpg)
Se taie ridichea murată în cubulețe. Aveți nevoie de aproximativ 2 linguri.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-11-510x286.jpg)
Se desfac pachețelele de tofu prăjit și se pun în fiecare câte 2-3 linguri din amestecul de orez. Se vor umple toate pachețelele de tofu.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul6-6-510x286.jpg)
Se așează pe platou și se servesc. Orezul se poate pregăti la oala electrică pentru orez. Dacă nu aveți una, îl puteți pregăti la aragaz.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/YTK123-150x150.png)
Seasoned Soybean Sushi Pocket Inari 10 buc
în magazinele TOA din Cluj, Iași și TimișoaraIngrediente
Indicații de preparare
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul1-12-510x286.jpg)
Se amestecă 2 linguri de oțet de orez, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de zahăr. Se adaugă la orez și se amestecă ușor cu o spatulă. Acest amestec se adaugă puțin câte puțin, gustând din când în când. Dacă nu e nevoie, nu trebuie să-l folosiți pe tot.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul2-12-510x286.jpg)
Castravetele și morcovul se taie în cubulețe și se pun într-un bol. Se presară puțină sare și se lasă deoparte 10 minute. Se storc de apă.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul3-11-510x286.jpg)
Se pune o tigaie pe foc și când s-a înfierbântat se adaugă puțin ulei. Se soteaza legumele circa 20 de secunde.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul4-11-510x286.jpg)
Se taie ridichea murată în cubulețe. Aveți nevoie de aproximativ 2 linguri.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul5-11-510x286.jpg)
Se desfac pachețelele de tofu prăjit și se pun în fiecare câte 2-3 linguri din amestecul de orez. Se vor umple toate pachețelele de tofu.
![](https://koreanfood.ro/wp-content/uploads/2021/09/pasul6-6-510x286.jpg)
Se așează pe platou și se servesc. Orezul se poate pregăti la oala electrică pentru orez. Dacă nu aveți una, îl puteți pregăti la aragaz.