AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 4
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute
Ingrediente sos
1

Într-un bol mare se amestecă mixul de pajeon, apa și ouăle până se obține o compoziție omogenă. Se mai poate adăuga apă dacă amestecul pare prea gros.
Legătura de ceapă verde se toacă, iar jumătate se adaugă în compoziție. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte pentru 10-15 Minute.

2

Se încinge o tigaie la foc mediu și se adaugă puțin ulei și se toarnă un sfert din compoziție în tigaie.

3

Se presară bucăți de ceapă verde.

4

Se rumenește și apoi se întoarce pe partea cealaltă.

5

Înainte de a servi pajeon, acestea se porționează și se serversc calde.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Ingrediente sos

Indicații de preparare

1

Într-un bol mare se amestecă mixul de pajeon, apa și ouăle până se obține o compoziție omogenă. Se mai poate adăuga apă dacă amestecul pare prea gros.
Legătura de ceapă verde se toacă, iar jumătate se adaugă în compoziție. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte pentru 10-15 Minute.

2

Se încinge o tigaie la foc mediu și se adaugă puțin ulei și se toarnă un sfert din compoziție în tigaie.

3

Se presară bucăți de ceapă verde.

4

Se rumenește și apoi se întoarce pe partea cealaltă.

5

Înainte de a servi pajeon, acestea se porționează și se serversc calde.

Pajeon 파전