Opțiuni de imprimare:

Pajeon 파전

Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

 250 gr mix special pajeon
 400 ml apă
 2 ouă
 1 legătură de ceapă verde
 ulei
 sare și piper
Ingrediente sos
 50 ml sos de soia
 5 ½ lingură de oțet
 1 ceapă verde, tăiată mărunt
 1 cățel de usturoi, tocat
 ½ linguriță gochugaru
 ½ linguriță zahăr
 1 linguriță ulei de susan
1

Într-un bol mare se amestecă mixul de pajeon, apa și ouăle până se obține o compoziție omogenă. Se mai poate adăuga apă dacă amestecul pare prea gros.
Legătura de ceapă verde se toacă, iar jumătate se adaugă în compoziție. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte pentru 10-15 Minute.

2

Se încinge o tigaie la foc mediu și se adaugă puțin ulei și se toarnă un sfert din compoziție în tigaie.

3

Se presară bucăți de ceapă verde.

4

Se rumenește și apoi se întoarce pe partea cealaltă.

5

Înainte de a servi pajeon, acestea se porționează și se serversc calde.

Informații nutriționale

Cantitate per porție
Calorii 120Calorii din grăsimi 12
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 50g77%

Grăsimi saturate 80g400%
Grăsimi nesaturate 11g
Colesterol 10mg4%
Potasiu 30mg1%
Total carbohidrați 10g4%

Fibre dietetice 10g40%
Zaharuri 20g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.