Ceapa, ridichea și usturoiul se curăță. Ceapa și ridichea se feliază, iar usturoiul se pisează.
Ceapa verde și ardeiul iute se feliază.
Într-un bol se amestecă sosul de soia, gochugaru, pasta gochujang, usturoiul, ghimbirul, zahărul și 50 ml de apă.
Feliile de ridiche și de ceapă se pun în cratiță, se adaugă conserva de macrou (cu tot cu lichid) și amestecul de condimente. Se acoperă cu un capac și se fierbe la foc mediu aproximativ 8 Minute. Se dă focul mic și se mai fierbe înca 12-15 Minute.
Se ia capacul și se pune cu lingura lichid peste macrou. Se adaugă ceapa verde și ardeiul iute și se fierbe încă 2 Minute.
Se servește cu orez la aburi.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Ceapa, ridichea și usturoiul se curăță. Ceapa și ridichea se feliază, iar usturoiul se pisează.
Ceapa verde și ardeiul iute se feliază.
Într-un bol se amestecă sosul de soia, gochugaru, pasta gochujang, usturoiul, ghimbirul, zahărul și 50 ml de apă.
Feliile de ridiche și de ceapă se pun în cratiță, se adaugă conserva de macrou (cu tot cu lichid) și amestecul de condimente. Se acoperă cu un capac și se fierbe la foc mediu aproximativ 8 Minute. Se dă focul mic și se mai fierbe înca 12-15 Minute.
Se ia capacul și se pune cu lingura lichid peste macrou. Se adaugă ceapa verde și ardeiul iute și se fierbe încă 2 Minute.
Se servește cu orez la aburi.