AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 2
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute
1

Ceapa, ridichea și usturoiul se curăță. Ceapa și ridichea se feliază, iar usturoiul se pisează.

2

Ceapa verde și ardeiul iute se feliază.

3

Într-un bol se amestecă sosul de soia, gochugaru, pasta gochujang, usturoiul, ghimbirul, zahărul și 50 ml de apă.

4

Feliile de ridiche și de ceapă se pun în cratiță, se adaugă conserva de macrou (cu tot cu lichid) și amestecul de condimente. Se acoperă cu un capac și se fierbe la foc mediu aproximativ 8 Minute. Se dă focul mic și se mai fierbe înca 12-15 Minute.

5

Se ia capacul și se pune cu lingura lichid peste macrou. Se adaugă ceapa verde și ardeiul iute și se fierbe încă 2 Minute.

6

Se servește cu orez la aburi.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Ceapa, ridichea și usturoiul se curăță. Ceapa și ridichea se feliază, iar usturoiul se pisează.

2

Ceapa verde și ardeiul iute se feliază.

3

Într-un bol se amestecă sosul de soia, gochugaru, pasta gochujang, usturoiul, ghimbirul, zahărul și 50 ml de apă.

4

Feliile de ridiche și de ceapă se pun în cratiță, se adaugă conserva de macrou (cu tot cu lichid) și amestecul de condimente. Se acoperă cu un capac și se fierbe la foc mediu aproximativ 8 Minute. Se dă focul mic și se mai fierbe înca 12-15 Minute.

5

Se ia capacul și se pune cu lingura lichid peste macrou. Se adaugă ceapa verde și ardeiul iute și se fierbe încă 2 Minute.

6

Se servește cu orez la aburi.

Macrou înăbușit – Geodeungeo Jorim 고등어조림