AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 4
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total30 minute
1

Se combină gochugaru, gochujang și zahăr.

2

Într-un wok se adaugă bucățile de anșoa, kelp sau dashi de pește și apă. Se lasă să fiarbă 15 minute fără capac.
Se scoate anșoa și kelp din wok și se adaugă rice cake.

3

Se adaugă ceapa verde tăiată bucăți mari și fish cakes tăiate în pătrățele. Veți avea cam 2 cani și jumatate de lichid. Se adaugă și pasta picantă.

4

Când începe să fiarbă, se amestecă cu o lingură de lemn.
Se amestecă în continuare până când rice cakes-urile s-au înmuiat, iar sosul s-a îngroșat și devine lucios.

5

Se ia de pe foc și se servește fierbinte.

Ingrediente asiatice de cumpărat:
Fish cake BUSAN EOMUK 420g
disponibil în magazine
Dashida anșoa 100g
disponibil în magazine

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Se combină gochugaru, gochujang și zahăr.

2

Într-un wok se adaugă bucățile de anșoa, kelp sau dashi de pește și apă. Se lasă să fiarbă 15 minute fără capac.
Se scoate anșoa și kelp din wok și se adaugă rice cake.

3

Se adaugă ceapa verde tăiată bucăți mari și fish cakes tăiate în pătrățele. Veți avea cam 2 cani și jumatate de lichid. Se adaugă și pasta picantă.

4

Când începe să fiarbă, se amestecă cu o lingură de lemn.
Se amestecă în continuare până când rice cakes-urile s-au înmuiat, iar sosul s-a îngroșat și devine lucios.

5

Se ia de pe foc și se servește fierbinte.

Tteokbokki 떡볶이