Se combină gochugaru, gochujang și zahăr.
Într-un wok se adaugă bucățile de anșoa, kelp sau dashi de pește și apă. Se lasă să fiarbă 15 minute fără capac.
Se scoate anșoa și kelp din wok și se adaugă rice cake.
Se adaugă ceapa verde tăiată bucăți mari și fish cakes tăiate în pătrățele. Veți avea cam 2 cani și jumatate de lichid. Se adaugă și pasta picantă.
Când începe să fiarbă, se amestecă cu o lingură de lemn.
Se amestecă în continuare până când rice cakes-urile s-au înmuiat, iar sosul s-a îngroșat și devine lucios.
Se ia de pe foc și se servește fierbinte.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Fish cake BUSAN EOMUK 420g
disponibil în magazineDashida anșoa 100g
disponibil în magazineIngrediente
Indicații de preparare
Se combină gochugaru, gochujang și zahăr.
Într-un wok se adaugă bucățile de anșoa, kelp sau dashi de pește și apă. Se lasă să fiarbă 15 minute fără capac.
Se scoate anșoa și kelp din wok și se adaugă rice cake.
Se adaugă ceapa verde tăiată bucăți mari și fish cakes tăiate în pătrățele. Veți avea cam 2 cani și jumatate de lichid. Se adaugă și pasta picantă.
Când începe să fiarbă, se amestecă cu o lingură de lemn.
Se amestecă în continuare până când rice cakes-urile s-au înmuiat, iar sosul s-a îngroșat și devine lucios.
Se ia de pe foc și se servește fierbinte.