Opțiuni de imprimare:

Tteokbokki 떡볶이

Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total30 minute

 1 pungă de rice cake
 4 căni de apă
 7 bucăți de anșoa
 4 linguri de gochujang
 1 lingură de gochugaru
 1 lingură de zahăr
 3 bucăți de ceapă verde
 2 bucăți de fish cake
 dashi de pește
1

Se combină gochugaru, gochujang și zahăr.

2

Într-un wok se adaugă bucățile de anșoa, kelp sau dashi de pește și apă. Se lasă să fiarbă 15 minute fără capac.
Se scoate anșoa și kelp din wok și se adaugă rice cake.

3

Se adaugă ceapa verde tăiată bucăți mari și fish cakes tăiate în pătrățele. Veți avea cam 2 cani și jumatate de lichid. Se adaugă și pasta picantă.

4

Când începe să fiarbă, se amestecă cu o lingură de lemn.
Se amestecă în continuare până când rice cakes-urile s-au înmuiat, iar sosul s-a îngroșat și devine lucios.

5

Se ia de pe foc și se servește fierbinte.

Informații nutriționale

Cantitate per porție
Calorii 120Calorii din grăsimi 12
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 50g77%

Grăsimi saturate 80g400%
Grăsimi nesaturate 11g
Colesterol 10mg4%
Potasiu 30mg1%
Total carbohidrați 10g4%

Fibre dietetice 10g40%
Zaharuri 20g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.