AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 2
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute
1

Castraveții se taie în fâșii subțiri de 7-8 cm lungime și se pun într-un bol rece.

2

Vânăta se spală și se fierbe timp de 5 minute în apă clocotită sau la abur, apoi se lasă la răcit. După răcire, se taie în fâșii medii.

3

Peste castraveți se adaugă 100 g de felii de vânătă fiartă, usturoiul măcinat, ceapa verde mărunțită și feliile de ardei iute

4

Se adaugă condimentele: sarea, sosul de soia, sosul de pește, zahărul și oțetul. Se amestecă bine cu o lingură până când sarea și zahărul se dizolvă complet.

5

Se adaugă 500 ml de apă rece și cuburile de gheață, amestecând din nou.

6

La final, se presară deasupra o linguriță de semințe de susan și se servește împreună cu orez.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Castraveții se taie în fâșii subțiri de 7-8 cm lungime și se pun într-un bol rece.

2

Vânăta se spală și se fierbe timp de 5 minute în apă clocotită sau la abur, apoi se lasă la răcit. După răcire, se taie în fâșii medii.

3

Peste castraveți se adaugă 100 g de felii de vânătă fiartă, usturoiul măcinat, ceapa verde mărunțită și feliile de ardei iute

4

Se adaugă condimentele: sarea, sosul de soia, sosul de pește, zahărul și oțetul. Se amestecă bine cu o lingură până când sarea și zahărul se dizolvă complet.

5

Se adaugă 500 ml de apă rece și cuburile de gheață, amestecând din nou.

6

La final, se presară deasupra o linguriță de semințe de susan și se servește împreună cu orez.

Supă rece cu castraveți 오이냉국