Se pregătesc toate ingredientele necesare. Castraveții se spală și se despică în patru, având grijă să nu tăiem până la capătul castravetelui. Se lasă cam un 1 cm. Se presară sare în interiorul și exteriorul castraveților. Se pun într-un bol. Se lasă deoparte cam 15 Minute. Castraveții se clătesc cu apă rece și se lasă la scurs.
Ceapa și usturoiul verde se taie și se amestecă bine cu gochugaru, sosul de pește, zahărul și semințele de susan. Cu această compoziție se umple interiorul castraveților.
Se pot consuma de îndată, ca atare sau cu orez.
Dacă preferați să fie mai fermentați, se lasă două zile la temperatura camerei sau până când gustul devine acru. Apoi se pun în frigider. Se servește rece.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Se pregătesc toate ingredientele necesare. Castraveții se spală și se despică în patru, având grijă să nu tăiem până la capătul castravetelui. Se lasă cam un 1 cm. Se presară sare în interiorul și exteriorul castraveților. Se pun într-un bol. Se lasă deoparte cam 15 Minute. Castraveții se clătesc cu apă rece și se lasă la scurs.
Ceapa și usturoiul verde se taie și se amestecă bine cu gochugaru, sosul de pește, zahărul și semințele de susan. Cu această compoziție se umple interiorul castraveților.
Se pot consuma de îndată, ca atare sau cu orez.
Dacă preferați să fie mai fermentați, se lasă două zile la temperatura camerei sau până când gustul devine acru. Apoi se pun în frigider. Se servește rece.