Opțiuni de imprimare:

Oi kimchi 오이 김치

Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

 1 kg castraveți
 1 legatură de ceapă verde
 1 legătură de usturoi verde
 4 caței de usturoi
 4 linguri de gochugaru
 3 linguri de sos de pește
 1 lingură de zahăr
 1 lingură de semințe de susan
1

Se pregătesc toate ingredientele necesare. Castraveții se spală și se despică în patru, având grijă să nu tăiem până la capătul castravetelui. Se lasă cam un 1 cm. Se presară sare în interiorul și exteriorul castraveților. Se pun într-un bol. Se lasă deoparte cam 15 Minute. Castraveții se clătesc cu apă rece și se lasă la scurs.

2

Ceapa și usturoiul verde se taie și se amestecă bine cu gochugaru, sosul de pește, zahărul și semințele de susan. Cu această compoziție se umple interiorul castraveților.
Se pot consuma de îndată, ca atare sau cu orez.

3

Dacă preferați să fie mai fermentați, se lasă două zile la temperatura camerei sau până când gustul devine acru. Apoi se pun în frigider. Se servește rece.

Informații nutriționale

Cantitate per porție
Calorii 120Calorii din grăsimi 12
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 50g77%

Grăsimi saturate 80g400%
Grăsimi nesaturate 11g
Colesterol 10mg4%
Potasiu 30mg1%
Total carbohidrați 10g4%

Fibre dietetice 10g40%
Zaharuri 20g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.