Încălziți uleiul de susan într-o tigaie sau cratiță, la foc mediu. Adăugați ceapa, morcovii și usturoiul și gătiți-le până devin moi, timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați bucățile de pește în tigaie și gătiți-le împreună cu legumele timp de 2-3 minute, amestecând ușor.
Într-un bol mic, amestecați sosul de soia, mirinul și zahărul până când zahărul se dizolvă complet. Turnați amestecul de sos peste pește și legume.
Adăugați cele două cești de apă în tigaie și lăsați amestecul să fiarbă. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia cu un capac și lăsați stufatul să fiarbă timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când peștele este fraged.
Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar. Decorați cu semințe de susan prăjite, dacă doriți, și serviți fierbinte, de preferință alături de orez.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie sau cratiță, la foc mediu. Adăugați ceapa, morcovii și usturoiul și gătiți-le până devin moi, timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați bucățile de pește în tigaie și gătiți-le împreună cu legumele timp de 2-3 minute, amestecând ușor.
Într-un bol mic, amestecați sosul de soia, mirinul și zahărul până când zahărul se dizolvă complet. Turnați amestecul de sos peste pește și legume.
Adăugați cele două cești de apă în tigaie și lăsați amestecul să fiarbă. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia cu un capac și lăsați stufatul să fiarbă timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când peștele este fraged.
Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar. Decorați cu semințe de susan prăjite, dacă doriți, și serviți fierbinte, de preferință alături de orez.