AutorKoreanFood
Dificultate Intermediar
Număr de porții: 4
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră 5 minute
Pentru supă
Prepararea pastei de condimentare
Pentru tocăniță
Prepararea supei
1

Adaugați apă, anșoa-ul, ciupercile și algele într-o oală mare. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți încă 10 minute. Opriți focul și scoateți anșoa-ul, algele și ciupercile. Tăiați ciupercile în bucăți mici.
Strecurati amestecul de supă și carne de porc într-un castron mare, iar carnea de porc puneți-o într-un castron mai mic. Veți obține aproximativ 1,5 L de supă. Amestecați și adăugați sare până se dizolvă.

Prepararea pastei de condimentare
2

Într-un bol, combinați ingredientele pentru pasta de condimentare: usturoi, pastă de ardei iute, fulgi de ardei iute, sos de soia, zahăr și apă. Amestecați bine.

Pregătirea ingredientelor
3

Într-o oală puțin adâncă (25-30 cm), așezați varza, ceapa, ceapa verde, carnea de porc și ciupercile feliate, la baza oalei.
Adăugați kimchi și întindeți pasta de condimentare deasupra.
Adăugați spam, cârnați, tteok (găluște de orez), tofu și brânză apoi tăițeii ramen și tăițeii din amidon de cartofi dulci.
Deasupra, adăugați vlăstarii de ridiche și turnați 3 căni de supă.

Gătirea și servirea
4

În stil coreean, acest fel de mâncare se gătește la masă folosind un aragaz portabil. Gătiți la foc mediu-mare.
Când începe să fiarbă (după 10-12 minute), amestecați și întoarceți ingredientele cu cleștele pentru a se găti uniform.
Serveți imediat după ce tăițeii și ramenul s-au înmuiat. Transferați o parte din supa gătită în boluri individuale și serviți. Adăugați mai multă supă pe măsură ce lichidul scade.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Pentru supă
Prepararea pastei de condimentare
Pentru tocăniță

Indicații de preparare

Prepararea supei
1

Adaugați apă, anșoa-ul, ciupercile și algele într-o oală mare. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți încă 10 minute. Opriți focul și scoateți anșoa-ul, algele și ciupercile. Tăiați ciupercile în bucăți mici.
Strecurati amestecul de supă și carne de porc într-un castron mare, iar carnea de porc puneți-o într-un castron mai mic. Veți obține aproximativ 1,5 L de supă. Amestecați și adăugați sare până se dizolvă.

Prepararea pastei de condimentare
2

Într-un bol, combinați ingredientele pentru pasta de condimentare: usturoi, pastă de ardei iute, fulgi de ardei iute, sos de soia, zahăr și apă. Amestecați bine.

Pregătirea ingredientelor
3

Într-o oală puțin adâncă (25-30 cm), așezați varza, ceapa, ceapa verde, carnea de porc și ciupercile feliate, la baza oalei.
Adăugați kimchi și întindeți pasta de condimentare deasupra.
Adăugați spam, cârnați, tteok (găluște de orez), tofu și brânză apoi tăițeii ramen și tăițeii din amidon de cartofi dulci.
Deasupra, adăugați vlăstarii de ridiche și turnați 3 căni de supă.

Gătirea și servirea
4

În stil coreean, acest fel de mâncare se gătește la masă folosind un aragaz portabil. Gătiți la foc mediu-mare.
Când începe să fiarbă (după 10-12 minute), amestecați și întoarceți ingredientele cu cleștele pentru a se găti uniform.
Serveți imediat după ce tăițeii și ramenul s-au înmuiat. Transferați o parte din supa gătită în boluri individuale și serviți. Adăugați mai multă supă pe măsură ce lichidul scade.

Budae-jjigae 부대찌개