AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 4
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute
1

Într-un blender, combinați cuburile de gheață și granulele de zahăr. Blenduiți până obțineți o textură asemănătoare zăpezii.

2

În fiecare bol, adăugați un strat de înghețată de vanilie. Așezați peste înghețată un strat de pastă de fasole roșie.

3

Tăiați fructele proaspete în bucăți mici și așezați-le deasupra pastei de fasole roșie. Completați cu granule de zahăr și semințe de susan prăjite. Serviți imediat.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Într-un blender, combinați cuburile de gheață și granulele de zahăr. Blenduiți până obțineți o textură asemănătoare zăpezii.

2

În fiecare bol, adăugați un strat de înghețată de vanilie. Așezați peste înghețată un strat de pastă de fasole roșie.

3

Tăiați fructele proaspete în bucăți mici și așezați-le deasupra pastei de fasole roșie. Completați cu granule de zahăr și semințe de susan prăjite. Serviți imediat.

Patbingsu 팥빙수