Opțiuni de imprimare:

Patbingsu 팥빙수

Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

 300 gr înghețată de vanilie
 100 gr pastă de fasole roșie (anko)
 100 gr fructe proaspete (kiwi, căpșuni, mango)
 cuburi de gheață
 50 gr granule de zahăr sau sirop de zahăr
 1 lingură de semințe de susan prăjite
1

Într-un blender, combinați cuburile de gheață și granulele de zahăr. Blenduiți până obțineți o textură asemănătoare zăpezii.

2

În fiecare bol, adăugați un strat de înghețată de vanilie. Așezați peste înghețată un strat de pastă de fasole roșie.

3

Tăiați fructele proaspete în bucăți mici și așezați-le deasupra pastei de fasole roșie. Completați cu granule de zahăr și semințe de susan prăjite. Serviți imediat.

Informații nutriționale

Cantitate per porție
Calorii 120Calorii din grăsimi 12
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 50g77%

Grăsimi saturate 80g400%
Grăsimi nesaturate 11g
Colesterol 10mg4%
Potasiu 30mg1%
Total carbohidrați 10g4%

Fibre dietetice 10g40%
Zaharuri 20g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.