AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 4
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute
1

Se pun două căni de apă într-o oală și lăsăm să fiarbă.
Între timp se feliază vinetele în felii lunguiețe de aproximativ 5 cm.

2

Când apa începe să fiarbă, se pune steamerul pe oală și se așează vinetele. Se lasă 5 minute sau până când încep să se înmoaie.
Se iau vinetele și se pun pe un tocător. Se lasă 5-10 minute ca să se răcească.

3

Într-un bol combinăm usturoiul, ceapa verde, sosul de soia, sosul de pește, gochugaru și uleiul de susan. Se amestecă bine.

4

Se adaugă vinetele în bol și se amestecă cu mâna sau cu o lingură de lemn.

5

Se pun pe farfurie sau pe platou și se presară cu semințe de susan.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Se pun două căni de apă într-o oală și lăsăm să fiarbă.
Între timp se feliază vinetele în felii lunguiețe de aproximativ 5 cm.

2

Când apa începe să fiarbă, se pune steamerul pe oală și se așează vinetele. Se lasă 5 minute sau până când încep să se înmoaie.
Se iau vinetele și se pun pe un tocător. Se lasă 5-10 minute ca să se răcească.

3

Într-un bol combinăm usturoiul, ceapa verde, sosul de soia, sosul de pește, gochugaru și uleiul de susan. Se amestecă bine.

4

Se adaugă vinetele în bol și se amestecă cu mâna sau cu o lingură de lemn.

5

Se pun pe farfurie sau pe platou și se presară cu semințe de susan.

Vinete picante – Gaji namul 가지 나물