Se amestecă 2 linguri de oțet de orez, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de zahăr. Se adaugă la orez și se amestecă ușor cu o spatulă. Acest amestec se adaugă puțin câte puțin, gustând din când în când. Dacă nu e nevoie, nu trebuie să-l folosiți pe tot.
Castravetele și morcovul se taie în cubulețe și se pun într-un bol. Se presară puțină sare și se lasă deoparte 10 minute. Se storc de apă.
Se pune o tigaie pe foc și când s-a înfierbântat se adaugă puțin ulei. Se soteaza legumele circa 20 de secunde.
Se taie ridichea murată în cubulețe. Aveți nevoie de aproximativ 2 linguri.
Se desfac pachețelele de tofu prăjit și se pun în fiecare câte 2-3 linguri din amestecul de orez. Se vor umple toate pachețelele de tofu.
Se așează pe platou și se servesc. Orezul se poate pregăti la oala electrică pentru orez. Dacă nu aveți una, îl puteți pregăti la aragaz.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Se amestecă 2 linguri de oțet de orez, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de zahăr. Se adaugă la orez și se amestecă ușor cu o spatulă. Acest amestec se adaugă puțin câte puțin, gustând din când în când. Dacă nu e nevoie, nu trebuie să-l folosiți pe tot.
Castravetele și morcovul se taie în cubulețe și se pun într-un bol. Se presară puțină sare și se lasă deoparte 10 minute. Se storc de apă.
Se pune o tigaie pe foc și când s-a înfierbântat se adaugă puțin ulei. Se soteaza legumele circa 20 de secunde.
Se taie ridichea murată în cubulețe. Aveți nevoie de aproximativ 2 linguri.
Se desfac pachețelele de tofu prăjit și se pun în fiecare câte 2-3 linguri din amestecul de orez. Se vor umple toate pachețelele de tofu.
Se așează pe platou și se servesc. Orezul se poate pregăti la oala electrică pentru orez. Dacă nu aveți una, îl puteți pregăti la aragaz.