AutorKoreanFood
Dificultate Intermediar
Număr de porții: 2
Timp de pregătire40 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total55 minute
1

Se amestecă 2 linguri de oțet de orez, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de zahăr. Se adaugă la orez și se amestecă ușor cu o spatulă. Acest amestec se adaugă puțin câte puțin, gustând din când în când. Dacă nu e nevoie, nu trebuie să-l folosiți pe tot.

2

Castravetele și morcovul se taie în cubulețe și se pun într-un bol. Se presară puțină sare și se lasă deoparte 10 minute. Se storc de apă.

3

Se pune o tigaie pe foc și când s-a înfierbântat se adaugă puțin ulei. Se soteaza legumele circa 20 de secunde.

4

Se taie ridichea murată în cubulețe. Aveți nevoie de aproximativ 2 linguri.

5

Se desfac pachețelele de tofu prăjit și se pun în fiecare câte 2-3 linguri din amestecul de orez. Se vor umple toate pachețelele de tofu.

6

Se așează pe platou și se servesc. Orezul se poate pregăti la oala electrică pentru orez. Dacă nu aveți una, îl puteți pregăti la aragaz.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Se amestecă 2 linguri de oțet de orez, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de zahăr. Se adaugă la orez și se amestecă ușor cu o spatulă. Acest amestec se adaugă puțin câte puțin, gustând din când în când. Dacă nu e nevoie, nu trebuie să-l folosiți pe tot.

2

Castravetele și morcovul se taie în cubulețe și se pun într-un bol. Se presară puțină sare și se lasă deoparte 10 minute. Se storc de apă.

3

Se pune o tigaie pe foc și când s-a înfierbântat se adaugă puțin ulei. Se soteaza legumele circa 20 de secunde.

4

Se taie ridichea murată în cubulețe. Aveți nevoie de aproximativ 2 linguri.

5

Se desfac pachețelele de tofu prăjit și se pun în fiecare câte 2-3 linguri din amestecul de orez. Se vor umple toate pachețelele de tofu.

6

Se așează pe platou și se servesc. Orezul se poate pregăti la oala electrică pentru orez. Dacă nu aveți una, îl puteți pregăti la aragaz.

Pachețele de tofu cu orez 유부초밥