Dacă vrei să folosești carne crudă, prăjește mai întâi carnea separat într-o tigaie. Dacă folosești șuncă sau ton, adaugă-le abia la pasul următor.
Prăjește ceapa și morcovul la jumătate, apoi adaugă kimchiul tăiat (cu zeamă), sosul de soia și gochujang. Prăjește la foc mediu 3-4 minute până kimchiul devine moale.
Adaugă orezul și dă focul mai încet. Prăjește încă 3-4 minute la foc mic. După ce orezul s-a încorporat cu restul ingredientelor, dă focul tare și prăjește în continuare câteva minute toate ingredientele. Adaugă sare și piper, uleiul de susan și semințele de susan.
Servește cu un ou prăjit și opțional cu alge prăjite.
Tip. Dacă vrei ca orezul prăjit să fie mai picant, nu adăuga mai mult gochujang, ci adaugă fulgi de chilli.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
Dacă vrei să folosești carne crudă, prăjește mai întâi carnea separat într-o tigaie. Dacă folosești șuncă sau ton, adaugă-le abia la pasul următor.
Prăjește ceapa și morcovul la jumătate, apoi adaugă kimchiul tăiat (cu zeamă), sosul de soia și gochujang. Prăjește la foc mediu 3-4 minute până kimchiul devine moale.
Adaugă orezul și dă focul mai încet. Prăjește încă 3-4 minute la foc mic. După ce orezul s-a încorporat cu restul ingredientelor, dă focul tare și prăjește în continuare câteva minute toate ingredientele. Adaugă sare și piper, uleiul de susan și semințele de susan.
Servește cu un ou prăjit și opțional cu alge prăjite.
Tip. Dacă vrei ca orezul prăjit să fie mai picant, nu adăuga mai mult gochujang, ci adaugă fulgi de chilli.