✓ Încălziți un wok (sau o oală mare și adâncă) la foc mic. Adăugați uleiul, fulgii de chili coreeni, usturoiul tocat, ghimbirul tocat și ceapa verde și amestecați constant timp de 1-2 min. Aveți grijă să nu ardeți pasta de chili, deoarece acest lucru poate da un gust amar.
✓ Măriți temperatura la foc mediu și adăugați dovlecelul, ciupercile, varza și ceapa. Gătiți-le până se înmoaie ușor (timp de 1-2 min). Adăugați scoicile și calamarii, precum și creveții și caracatițele și amestecați puțin.
✓ Adăugați vinul de orez, sosul de soia și supa coreeană (sau apa). Creșteți temperatura la foc mediu-mare. Lăsați supa să fiarbă acoperită până când toate ingredientele sunt gătite (aproximativ 8 min). Îndepărtați capacul și adăugați sare și piper negru măcinat. Adăugați spanacul chiar înainte de servire. (Dacă folosiți pak choi, poate fi necesar să gătiți puțin mai mult).
✓ În timp ce supa fierbe, gătiți tăițeii în apă clocotită. Scurgeți și clătiți tăițeii rapid cu apă rece.
✓ Împărțiți tăițeii, fructele de mare și supa în trei boluri de supă. Serviți imediat. Dacă preferați, puteți servi supa cu orez fiert în loc de tăiței.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Creveti decorticati 26/30 SEACON 800g
disponibil în magazineIngrediente
Indicații de preparare
✓ Încălziți un wok (sau o oală mare și adâncă) la foc mic. Adăugați uleiul, fulgii de chili coreeni, usturoiul tocat, ghimbirul tocat și ceapa verde și amestecați constant timp de 1-2 min. Aveți grijă să nu ardeți pasta de chili, deoarece acest lucru poate da un gust amar.
✓ Măriți temperatura la foc mediu și adăugați dovlecelul, ciupercile, varza și ceapa. Gătiți-le până se înmoaie ușor (timp de 1-2 min). Adăugați scoicile și calamarii, precum și creveții și caracatițele și amestecați puțin.
✓ Adăugați vinul de orez, sosul de soia și supa coreeană (sau apa). Creșteți temperatura la foc mediu-mare. Lăsați supa să fiarbă acoperită până când toate ingredientele sunt gătite (aproximativ 8 min). Îndepărtați capacul și adăugați sare și piper negru măcinat. Adăugați spanacul chiar înainte de servire. (Dacă folosiți pak choi, poate fi necesar să gătiți puțin mai mult).
✓ În timp ce supa fierbe, gătiți tăițeii în apă clocotită. Scurgeți și clătiți tăițeii rapid cu apă rece.
✓ Împărțiți tăițeii, fructele de mare și supa în trei boluri de supă. Serviți imediat. Dacă preferați, puteți servi supa cu orez fiert în loc de tăiței.