Ceapa, dovlecelul și castraveții se curăță și se spală. Se taie în cuburi. Carnea se taie în cubulețe de 1/2 cm.
Se pune un wok pe foc și când s-a înfierbântat se adaugă o lingură de ulei. Se adaugă bucățile de carne. Se prăjesc 4-5 minute minute până când încep să se rumenească.
Se adaugă legumele și se călesc cam 3 minute. Se formează un spațiu gol în mijlocul wokului, se adaugă 2 linguri de ulei și 2 linguri de pastă de fasole neagră. Se prăjește cam 1 minut, apoi se amestecă cu restul ingredientelor.
Se toarnă 2 căni de apă în wok (puteți folosi apa în care ați fiert tăițeii) și se fierbe 10 minute, cu capacul pus. Se gustă cartofii și dacă sunt fierți se poate adăuga amestecul de apă cu amidon. Se amestecă până când se îngroașă. Se adaugă uleiul de susan și se ia de pe foc.
Tăițeii se fierb, se clătesc cu apă rece și se scurg.
Într-un bol se pun tăițeii, iar deasupra se adaugă sosul jjajang. Se orneaza cu castraveți și se servește cu kimchi sau daikon murat.
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.