Opțiuni de imprimare:

Gyeran Jjim 계란찜

Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total10 minute

 4 ouă mari
 75 gr de apă sau supă
  linguriță de sare de mare
 1 linguriță de ulei de susan prăjit
 praf de piper negru
 ceapă verde tocată
 semințe de susan
1

✓ Amestecați ouăle, apa sau supa și sarea de mare într-un castron mic până când albușurile și gălbenușurile se combină bine. Opțional: strecurați amestecul pentru o textură mai fină.
✓ Gătirea parțială a ouălor: Încălziți o oală mică la foc mediu. Turnați amestecul de ou în oală și continuați să amestecați cu o lingură.
✓ Când ouăle sunt gătite în proporție de aproximativ 75%, ar trebui să vedeți formându-se bucăți mari. Reduceți la foc mic.
✓ Acoperiți oala cu un capac pentru a aburi ouăle. Aburiți timp de 2 până la 3 minute.
✓ Descoperiți ouăle și presărați-le cu ceapă verde, ulei de susan, semințe de susan și piper negru.
✓ Serviți imediat.

Informații nutriționale

Cantitate per porție
Calorii 120Calorii din grăsimi 12
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 50g77%

Grăsimi saturate 80g400%
Grăsimi nesaturate 11g
Colesterol 10mg4%
Potasiu 30mg1%
Total carbohidrați 10g4%

Fibre dietetice 10g40%
Zaharuri 20g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.