Adăugați zahărul și drojdia în apa caldă și lăsați-le câteva minute, până când drojdia se dizolvă și devine ușor spumoasă.
Într-un bol mare și puțin adânc, amestecați făina cu un vârf de sare. Apoi, adăugați amestecul de drojdie și apă și amestecați până devine omogen.
Este recomandat să lăsați aluatul să crească peste noapte în frigider, dar îl puteți lăsa să crească și la temperatura camerei timp de 1 oră.
Înfigeți crenvurștii pe bețe de lemn, apoi înveliți-i cu felii de brânză, așezându-i cu partea de îmbinare în jos, pe o tavă.
Puneți-i la congelator timp de 20-30 de minute pentru a-și menține forma.
Scoateți aluatul din frigider în acest timp pentru a continua să crească puțin.
Tăiați cartoful în cubulețe mici, apoi fierbeți-l împreună cu o linguriță de sare grunjoasă timp de 3-4 minute.
Răciți cartofii într-o baie de gheață, apoi uscați-i cu șervețele de hârtie. Amestecați cartofii cu 1 lingură de amidon de porumb până când sunt bine acoperiți.
Înfășurați aluatul în jurul frigăruiei înghețate, cu o mișcare de răsucire. Ajustați grosimea aluatului cu mâinile, dacă este necesar.
Rulați frigăruia în cuburile de cartofi și presărați pesmet panko deasupra, apăsând ferm cu mâinile.
Prăjiți frigăruia într-un ulei încins la 175°C timp de aproximativ 5 minute, până devine aurie.
Scoateți frigăruia din ulei și lăsați-o să se scurgă pe un grătar de răcire.
Adăugați toppingurile preferate: ketchup, muștar, maioneză japoneză, sriracha, și serviți imediat.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Mix Fish Cake SEA STORY 340g
disponibil în magazineIngrediente
Indicații de preparare
Adăugați zahărul și drojdia în apa caldă și lăsați-le câteva minute, până când drojdia se dizolvă și devine ușor spumoasă.
Într-un bol mare și puțin adânc, amestecați făina cu un vârf de sare. Apoi, adăugați amestecul de drojdie și apă și amestecați până devine omogen.
Este recomandat să lăsați aluatul să crească peste noapte în frigider, dar îl puteți lăsa să crească și la temperatura camerei timp de 1 oră.
Înfigeți crenvurștii pe bețe de lemn, apoi înveliți-i cu felii de brânză, așezându-i cu partea de îmbinare în jos, pe o tavă.
Puneți-i la congelator timp de 20-30 de minute pentru a-și menține forma.
Scoateți aluatul din frigider în acest timp pentru a continua să crească puțin.
Tăiați cartoful în cubulețe mici, apoi fierbeți-l împreună cu o linguriță de sare grunjoasă timp de 3-4 minute.
Răciți cartofii într-o baie de gheață, apoi uscați-i cu șervețele de hârtie. Amestecați cartofii cu 1 lingură de amidon de porumb până când sunt bine acoperiți.
Înfășurați aluatul în jurul frigăruiei înghețate, cu o mișcare de răsucire. Ajustați grosimea aluatului cu mâinile, dacă este necesar.
Rulați frigăruia în cuburile de cartofi și presărați pesmet panko deasupra, apăsând ferm cu mâinile.
Prăjiți frigăruia într-un ulei încins la 175°C timp de aproximativ 5 minute, până devine aurie.
Scoateți frigăruia din ulei și lăsați-o să se scurgă pe un grătar de răcire.
Adăugați toppingurile preferate: ketchup, muștar, maioneză japoneză, sriracha, și serviți imediat.