AutorKoreanFood
Dificultate Intermediar
Număr de porții: 3
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 oră 30 minuteTimp total1 oră 50 minute
1

Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți-le până devin moi și aromate, aproximativ 3-4 minute.

2

Adăugați carnea de vită în oală și gătiți-o până se rumenește ușor pe toate părțile.

3

Adăugați gochugaru în oală și amestecați bine pentru a acoperi carnea și legumele.

4

Turnați apa în oală și aduceți la fierbere. Reduceți focul și lăsați supa să fiarbă înăbușit timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă și se desprinde ușor de pe os.

5

După ce carnea este gătită, scoateți-o din oală și lăsați-o să se răcească suficient cât să o puteți tăia în bucăți subțiri.

6

În timp ce carnea se răcește, adăugați sosul de soia, sosul de pește și uleiul de de susan în oală. Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar.

7

Adăugați fideaua de orez în oală și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau până când acestea devin moi.

8

Întoarceți carnea de vită tăiată în oală și adăugați ceapa verde tăiată. Lăsați supa să fiarbă încă 5-10 minute pentru a se combina aromele.

9

Serviți supa fierbinte și adaugați semințele de susan prăjit pentru un plus de aromă.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți-le până devin moi și aromate, aproximativ 3-4 minute.

2

Adăugați carnea de vită în oală și gătiți-o până se rumenește ușor pe toate părțile.

3

Adăugați gochugaru în oală și amestecați bine pentru a acoperi carnea și legumele.

4

Turnați apa în oală și aduceți la fierbere. Reduceți focul și lăsați supa să fiarbă înăbușit timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă și se desprinde ușor de pe os.

5

După ce carnea este gătită, scoateți-o din oală și lăsați-o să se răcească suficient cât să o puteți tăia în bucăți subțiri.

6

În timp ce carnea se răcește, adăugați sosul de soia, sosul de pește și uleiul de de susan în oală. Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar.

7

Adăugați fideaua de orez în oală și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau până când acestea devin moi.

8

Întoarceți carnea de vită tăiată în oală și adăugați ceapa verde tăiată. Lăsați supa să fiarbă încă 5-10 minute pentru a se combina aromele.

9

Serviți supa fierbinte și adaugați semințele de susan prăjit pentru un plus de aromă.

Yukgaejang 육개장