Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
BEKSUL 5686
Sirop de porumb 'BK' 700ml-Ulei, otet si sirop

Sirop de porumb 'BK' 700ml

Sirop de porumb 'BK' 700ml

5.0 1
14,00 RON

Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Sirop de porumb 'BK' 700ml

Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in cofetarie-patiserie. In industria alimentara siropul de porumb are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor. Totodata, are tendinta de a pastra consistenta moale si umeda a produselor de patiserie. Forma lichida, se utilizeaza in multe retete coreene (kimchi, peste, carne, supe), pentru a face aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.

Greutate neta: 700ml

Ingrediente

  • sirop de glucoza 100 % (derivat din porumb)

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5686