Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Chung Jung One 5597
Otet de orez CJW 900ml-Ulei, otet si sirop

Otet de orez CJW 900ml

Otet de orez CJW 900ml

5.0 1
15,00 RON

Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Rice vinegar (otet de orez) – 900ml

Otetul din orez este folosit in absolut toate bucatariile Asiei in tot felul de mancaruri specifice incepand cu supe si stir fry si pana la sosuri pentru deep in combinatie cu alte ierburi si mirodenii sau sosuri de peste. Otetul de orez ajuta la recuperarea dupa efort si previne intarirea vaselor de sange. Racoritor si delicios, este usor dulce. Este mai putin acid decat tipurile obisnuite de otet si poate fi tolerat cu usurinta de cei cu stomacul sensibil.

Greutate neta: 900ml

Ingrediente

  • orez decorticat, apa, glucoza, vin de orez, sirop de glucoza, oligozaharide, acid citric, extract de malt.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5597