Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
4232
Pasta miso alba (shiro-miso) 300g-Tofu & Soia

Pasta miso alba (shiro-miso) 300g

Pasta miso alba (shiro-miso) 300g

5.0 1
17,50 RON

Pasta miso alba (shiro-miso) este un ingredient de baza pentru supa miso, alaturi de algele wakame.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pasta miso alba (shiro-miso) 300g

Miso are o consistenta asemanatoare untului de arahide si se comercializeaza intr-o gama larga de arome, de la cele sarate si picante, pana la cele dulci si delicate. Cele mai populare categorii de miso sunt: “shiro-miso” sau miso alb, “aka-miso” sau miso rosu, “awase-miso” sau miso mixt. Shiro-miso: este produs in cantitatile cele mai mari, in cele mai multe regiuni din Japonia.

Ingredientele sale principale sunt orez, orz si o cantitate mica de fasole soia. Daca fasolea soia ar fi prezenta in cantitate mare, culoarea acestui miso ar vira spre rosu sau brun. Comparativ cu miso-ul rosu, cel alb are un timp de fermentare scurt. Gustul sau este mai dulce decat cel al miso-ului rosu si contine, comparativ cu acesta, mai putin umami. Miso este produs in urma unui proces de fermentare, care actioneaza el insusi ca un conservant natural, daca este efectuat corect. Se pastreaza in frigider dupa ce este deschisa.

Miso natural este un aliment viu, care contine multe microorganisme ca tetragenococcus halophilus, care poate fi distrus la un gatit indelungat. De aceea, se recomanda ca miso sa fie adaugat in supe si sosuri exact inainte ca vasul sa fie luat de pe flacara.

Greutate neta: 300g

Ingrediente

  • apa, boabe de soia, orez, sare, alcool pentru pastrarea prospetimii, vitamina B2

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

4232