Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
4231
Pasta miso Toku Shiro 20kg-Tofu & Soia

Pasta miso Toku Shiro 20kg

Pasta miso Toku Shiro 20kg

5.0 1
280,00 RON

Pasta miso alba este usor fermentata, are un gust dulceag si o textura cremoasa. Inchiderea culorii produsului este naturala si nu-i afecteaza gustul. Pasta miso se utilizeaza la prepararea supelor, sosurilor, marinatelor si piureurilor.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Pasta miso 20kg (Toku Shiro / White miso)

Miso are o consistenta asemanatoare untului de arahide si se comercializeaza intr-o gama larga de arome, de la cele sarate si picante, pana la cele dulci si delicate. Condimentul are o culoare care variaza de la alba la bruna-inchisa, are gust preponderent sarat si este folosit la prepararea de sosuri, la murarea legumelor, la prepararea de dipuri si de glazuri pentru deserturi.

Cea mai cunoscuta utilizare a sa este impreuna cu condimentul japonez "hondashi/dashi", obtinandu-se astfel o supa numita “miso-shiru”, unul dintre preparatele emblematice ale bucatariei japoneze. Adesea, in literatura culinara de limba engleza, miso-shiru este numit “supa miso”.

Pasta miso alba este usor fermentata, are un gust dulceag si o textura cremoasa. Inchiderea culorii produsului este naturala si nu-i afecteaza gustul. Se utilizeaza la prepararea supelor, sosurilor, marinatelor si piureurilor. 

Greutate neta: 20kg

Ingrediente

  • boabe de soia, malt de orez, sare, alcool, riboflavina

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

4231