Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
CJW 5597
Otet de orez CJW 900ml-Sosuri, uleiuri, lapte de cocos - 8801052431048

Otet de orez CJW 900ml

Otet de orez CJW 900ml

5.0 1
15,00 RON

Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

Otet de orez CJW 900ml

Otetul din orez este folosit in absolut toate bucatariile Asiei in tot felul de mancaruri specifice, de la supe si stir fry pana la sosuri pentru dipping, in combinatie cu alte ierburi si mirodenii. Otetul de orez ajuta la recuperarea dupa efort si previne intarirea vaselor de sange. Racoritor si delicios, este usor dulce, are mai putin acid decat tipurile obisnuite de otet si poate fi tolerat cu usurinta de cei cu stomacul sensibil.

Greutate neta: 900ml

Tara de origine: Coreea de Sud

Ingrediente

  • Apa, orez 8%, glucoza, vin de orez, sirop de glucoza, oligozaharide, acid citric, extract de drojdie 6,2%, acidifiant.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5597

Informatii nutritionale / 100g produs

Energie
0 kcal
Total grasimi
0 g
- din care saturate
0 g
Total Carbohidrati
0 g
- din care zahăruri
0 g
Proteine
0 g
Sare
0 g