
Pasta de ardei iute Gochujang CJW 500g
Pasta de ardei iute Gochujang CJW 500g
Utilizat pe scara larga in bucataria coreeana, la tocanite, supe, pentru marinarea carnii si ca un condiment pentru bibimbap si multe alte mancaruri.
Utilizat pe scara larga in bucataria coreeana, la tocanite, supe, pentru marinarea carnii si ca un condiment pentru bibimbap si multe alte mancaruri.
Gochujang este unul dintre cele mai importante condimente ale bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.
Gochujang contine proteine, grasimi, vitamina B2, vitamina C si caroten.
Greutate neta: 500g
Tara de origine: Coreea de Sud
Ingrediente
ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.