Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
5589
Otet de orez INAKA 18L-Sosuri, uleiuri, lapte de cocos - 9120027412172

Otet de orez INAKA 18L

Otet de orez INAKA 18L

5.0 1
173,00 RON

Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Otet de orez INAKA 18L

Otetul din orez este folosit in absolut toate bucatariile Asiei in tot felul de mancaruri specifice, de la supe si stir fry pana la sosuri pentru dipping, in combinatie cu alte ierburi si mirodenii. Otetul de orez ajuta la recuperarea dupa efort si previne intarirea vaselor de sange. Racoritor si delicios, este usor dulce, are mai putin acid decat tipurile obisnuite de otet si poate fi tolerat cu usurinta de cei cu stomacul sensibil.

Greutate neta: 18L

Tara de origine: China

Ingrediente

  • Orez (50%), apa, zahar, sare.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5589