Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
BEKSUL 5627
Indulcitor BS 700ml-Sosuri, uleiuri, lapte de cocos - 8801007120515

Indulcitor BS 700ml

Indulcitor BS 700ml

5.0 1
21,00 RON

Indulcitor BS 700ml

Beneficiile fructooligozaharidelor sunt binecunoscute de ani de zile in Japonia, unde proprietatile lor probiotice, de sprijinire a dezvoltarii bacteriilor bune, au fost recunoscute rapid de guvernul nipon. Fructooligozaharidele pot, de asemenea, sa sporeasca absorbtia calciului la nivelul intestinului gros. Extrase din fructe si legume precum jicama, rosii, cicoare si praz, fructooligozaharidele stimuleaza in mod natural sistemul imunitar. (sursa)

Ce sunt fructooligozaharidele sau FOS?

FOS sunt compuse din D-fructoza si D-glucoza, continand 3-5 unitati de monozaharide. Aceste oligozaharide potenteaza actiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum in intestinul gros, regleaza echilibrul acido-bazic, accelereaza descompunerea alimentelor ingerate, facandu-le asimilabile. (sursa)

Greutate neta: 700ml

Tara de origine: Coreea de Sud

Ingrediente

  • sirop de fructooligozaharide

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5627

Informatii nutritionale / 100g produs

Energie
997 kJ / 29 kcal
Total grasimi
0,5 g
- din care saturate
0 g
Total Carbohidrati
75 g
- din care zahăruri
35 g
Proteine
0 g
Fibre
33 g
Sare
0 g