Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Sosuri & Condimente

  • Gochujang 500g

    21,00 RON

    Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozitie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

  • Gochujang 1kg

    39,50 RON

    Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

  • Doenjang 'HCD' 500g

    15,00 RON

    Doenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice.
    In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate.

  • Gochujang CJW 1kg

    44,00 RON

    Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

  • Pasta miso Toku Shiro...

    250,00 RON

    Pasta miso alba este usor fermentata, are un gust dulceag si o textura cremoasa. Inchiderea culorii produsului este naturala si nu-i afecteaza gustul. Pasta miso se utilizeaza la prepararea supelor, sosurilor, marinatelor si piureurilor.

  • Doenjang 'CJW' 500g

    15,00 RON

    Doenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice.
    In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate.

  • Gochujang 3kg

    85,00 RON

    Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

  • Pasta miso alba...

    16,00 RON

    Pasta miso alba (shiro-miso) este un ingredient de baza pentru supa miso, alaturi de algele wakame.

  • Ssamjang 500g

    15,00 RON

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.
    Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.
    Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

  • Gochujang CJW 3kg

    85,00 RON

    Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

  • Hondashi 1kg

    80,00 RON

    Dashi este gustul de baza al bucatariei clasice japoneze. Dashi este ingredientul principal al tuturor bucătăriilor regionale japoneze şi este preparat foarte simplu şi rapid, din alge şi peşte uscat. Dashi dă o savoare subtilă supelor, preparatelor mijotate, aburite şi înăbuşite, salatelor, dipurilor, orezului şi tăiţeilor.

  • Pasta miso alba 1kg

    35,00 RON

    Pasta miso alba (shiro-miso) este un ingredient de baza pentru supa miso, alaturi de algele wakame.