Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Sosuri & BBQ

  • Ssamjang 500g

    15,00 RON

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.
    Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.
    Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

  • Sos Bulgogi de marinat...

    20,00 RON

    Un sos excelent pentru a marina carnea de porc.

  • Beef bulgogi marinade...

    20,00 RON

    Un sos excelent pentru a marina carnea de vita. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

  • Sos mirin 410ml

    19,50 RON

    Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

  • Sos de stridii 300ml

    12,50 RON

    Sosul de stridii imbunatateste aroma carnii de pui, peste, creveti, supe si legume. Este ideal in orice marinata.

  • Sweet chilli sauce for...

    17,50 RON

    Dacă îţi plac mâncărurile picante, atunci sigur ai încercat (sau trebuie să încerci) sosul thailandez sweet chilli.

  • Sos de peste pentru...

    29,00 RON

    Un sos de peste coreean, ideal pentru kimchi si alte mancaruri asiatice.

  • Sos de peste (ansoa) 1kg

    29,00 RON

    Un sos de peste coreean, ideal pentru kimchi si alte mancaruri asiatice.




  • Sos mirin CJW 10L

    130,00 RON

    Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

  • Sos teriyaki Yamasa 300ml

    25,00 RON

    Se foloseste pentru marinarea carnii de pui, vita, porc sau peste (1-2 ore) si ca sos pentru mancarea gatita la gratar, wok sau tigaie.

  • Ssamjang CJW 500g

    15,00 RON

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.
    Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.
    Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).