Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
SEMPIO 5141
Sos soia Premium 501 930ml-Sos de soia

Sos soia Premium 501 930ml

Sos soia Premium 501 930ml

5.0 1
34,00 RON

Este un sos de soia cu o aroma puternica, fermentat 6 luni, 100% natural, obtinut din soia nemodificata genetic. Nu contine conservanti !

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Sos soia Premium 501 930ml

Este un sos de soia cu o aroma puternica, fermentat 6 luni, 100% natural, obtinut din soia nemodificata genetic. Nu contine conservanti! Exista doua categorii majore de sos de soia: sos de soia normal si cel folosit pentru supe (Guk-Gan-Jang). Sosurile de soia normale sunt frecvent folosite in Coreea pentru asezonat, marinat si gatit. Sosul de soia Premium 501 de la Sempio este o alegere excelenta pentru un sos de soia normal. Procesul de fermentatie este compus din 5 etape care dureaza 6 luni, spre deosebire de Jin-Gan-Jang, care este produs chimic.

Are de asemenea un "TN number" mai mare de 1.5. "TN number" indica procentul de proteine de soia continut; cu cat acest numar este mai mare, cu atat mai mult sosul de soia este unul din categoria "premium". ("TN number" in medie este de 1%, pentru sosurile de soia normale, 1.3% pentru cele premium si 1.5%-1.8% pentru cele super premium).

Greutate neta: 930ml

Ingrediente:

  • Apa, boabe de soia degresata, faina de grau, sare, sirop de porumb, extract de lemn dulce, extract de drojdie, sucraloza

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente

5141