Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
SEMPIO 5142
Sos de soia Jin S 930ml-Sos de soia

Sos de soia Jin S 930ml

Sos de soia Jin S 930ml

5.0 1
25,00 RON

Sosul de soia este unul din cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.

Cantitate
Disponibil pe stoc

Sos de soia Jin 930ml

Sarat, dar mult mai gustos si mai hranitor decat sarea, sosul de soia este un ingredient fara de care bucataria asiatica nu poate exista. Sosul de soia coreean, numit si „ganjang” are culoare inchisa si consistenta subtire si este preparat in intregime din soia si saramura. Puteti inlocui cu succes sarea din bucatarie, folosind sosul de soia iar mancarea va avea si un gust mai deosebit. Acest sos de soia este unul mai putin sarat.

Greutate neta: 930ml

Ingrediente

  • apa, boabe de soia degresate, faina de grau, sare, sirop de porumb, alcool, extract de drojdie, sucraloza, benzonat de sodiu.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5142