Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
SEMPIO 5136
Sos de soia coreean Jin Gold 1.8l-Sos de soia

Sos de soia coreean Jin Gold 1.8l

Sos de soia coreean Jin Gold 1.8l

5.0 1
41,00 RON

Sosul de soia este unul din cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a răspândit, mai întâi în Asia, și apoi din ce în ce mai mult și în bucătăria europeană.

Cantitate
Stoc epuizat


Sos de soia "SP" Jin GOLD – 1.8l

Sosul de soia coreean, numit si „ganjang” are culoare inchisa si consistenta subtire si este preparat in intregime din soia si saramura. Puteti inlocui cu succes sarea din bucatarie, folosind sosul de soia iar mancarea va avea si un gust mai deosebit.

*Ambalare: plastic pet 1.8l

Ingrediente: apă, soia degresata, sare, fructoza de mare, sirop de porumb, grau, agenti de conservare:E221, potenţiator de aromă [E627, E631], indulcitor E955, extract de drojdie.

ATENTIE ALERGENI:
boldate in lista de ingrediente


5136