Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Chung Jung One 5670
Sos mirin CJW 10L-Sosuri & Condimente

Sos mirin CJW 10L

Sos mirin CJW 10L

5.0 1
130,00 RON

Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucatariei japoneze dar si coreene. Se prepara din orez glutinos fiert in aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) si shochu (lichior) si lasat sa fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Sos mirin CJW 10L

Este, oarecum, similar cu sake, dar are un continut mai mic de alcool: 14% in loc de 20%. Mirinul este folosit pentru a da gust in special pestelui fiert, dar si pentru a indeparta mirosul de peste. Cantitati mici de mirin sunt adesea folosite in loc de zahar si sos de soia. Nu trebuie folosit in exces, intrucat gustul sau este puternic. Mai este folosit, printre altele, si la prepararea sosului teriyaki.

Greutate neta: 10L

Ingrediente

  • Apa, sirop de porumb, zahar, otet, sare, vin de orez, acid citric, acid malic, acid lactic. 

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5670