Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Hae Chan Dle 5325
Gochujang 3kg-Sosuri & Condimente

Gochujang 3kg

Gochujang 3kg

5.0 1
85,00 RON

Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Gochujang (pasta de ardei iute) – 3kg

Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez dulce si boabe de soia. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

Gochujang contine proteine, grasimi,vitamina B2, vitamina C, si caroten.

Acesta este utilizat pe scara larga in bucataria coreeana, la tocanite, supe, pentru marinarea carnii si ca un condiment pentru bibimbap si multe alte mancaruri.

Greutate neta: 3kg

Ingrediente

  • pudra de ardei iute, amidon de porumb, sare, faina de grau, faina de orez.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

 

5325