Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Sosuri & Condimente

105 produse

Se afiseaza 1-12 din 105 produs(e)
  • Gochujang 500g

    Hae Chan Dle 5321 5.0 1
    24,50 RON

    Gochujang este unul dintre cele mai importante condimente ale bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozitie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

  • Gochujang 1kg

    Hae Chan Dle 5323 5.0 1
    42,00 RON

    Gochujang este unul dintre cele mai importante condimente ale bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozitie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.

  • Doenjang 'HCD' 500g

    Hae Chan Dle 4229 5.0 1
    15,00 RON

    Doenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice. In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate.

  • Doenjang 'CJW' 500g

    Chung Jung One 4228 5.0 1
    15,00 RON

    Doenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice. In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate.

  • Ssamjang 500g

    Hae Chan Dle 5660 5.0 1
    15,00 RON

    Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.
    Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.
    Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).

  • Chajang 500g

    ASSI 56199 5.0 1
    26,00 RON

    Pasta de fasole neagra poarta denumirea de chunjang ("spring paste", hangul: 춘장 ). Se poate folosi ca si umplutura pentru deserturile coreene, chinezesti, taiwaneze, dar si ca ingredient de baza in Jjajangmyeon.

  • Pasta de fasole neagra...

    ASSI 56200 5.0 1
    31,00 RON

    Pasta de fasole neagra poarta denumirea de chunjang ("spring paste", hangul: 춘장 ). Se poate folosi ca si umplutura pentru deserturile coreene, chinezesti, taiwaneze, dar si ca ingredient de baza in Jjajangmyeon.

    ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA NOASTRA.

  • Sos Bulgogi de marinat...

    BEKSUL 5664 5.0 1
    20,00 RON

    Un sos excelent pentru a marina carnea de porc.

  • Beef bulgogi marinade...

    Chung Jung One 5667 5.0 1
    20,00 RON

    Un sos excelent pentru a marina carnea de vita. Carnea va deveni foarte frageda, va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.

  • Sos de soia coreean...

    SEMPIO 5135 5.0 1
    13,00 RON

    Sosul de soia este unul din cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.

  • Sos de soia coreean...

    SEMPIO 5136 5.0 1
    41,00 RON

    Sosul de soia este unul din cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.

  • Sos de soia coreean...

    SEMPIO 5138 5.0 1
    23,50 RON

    Sosul de soia este unul din cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a raspandit, mai intai in Asia, si apoi din ce in ce mai mult si in bucataria europeana.