Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
KIKKOMAN 51186
Sos de soia less salt KIKKOMAN 1L-Sos de soia

Sos de soia less salt KIKKOMAN 1L

Sos de soia less salt KIKKOMAN 1L

5.0 1
66,00 RON

Contine cu 43% mai putina sare decat sosul de soia normal. Nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Nu contine produse modificate genetic.

Cantitate

Sos de soia less salt KIKKOMAN 1L

Este o alternativa mai sanatoasa la sosul obisnuit de soia fara sa compromita gustul. Fata de alte sosuri Kikkoman e 100% germinat natural, fara conservanti, coloranti, ingrediente modificate genetic (GM) si aditivi artificiali precum indulcitori sau glutamat de monosodiu (MSG). Dupa germinare, produsul trece printr-un proces de fermentatie naturala care extrage 43% din sare dar isi mentine savoarea distinctiva de umami, aroma si aparenta de sos de soia. Rezultatul e un sos versatil, de uz general, pentru asezonat si imbunatatit aroma cu un gust delicat, mai putin sarat ideal pentru preparate, condimentari si aromatizari care pot beneficia de o savoare mai subtila de soia. Contine cu 43% mai putina sare decat sosul de soia normal. Nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Nu contine produse modificate genetic.

Greutate neta: 1L

Ingrediente

  • apa, boabe de soia, faina de grau, sare 8.1%, otet, alcool, zahar

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

51186