Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Retete cu Cereale

Cereale (orez) (Bap - Korean: 밥) este un termen folosit in bucataria coreeana pentru cerealele fierte. BAP - pot fi de orez, orz fasole si multe alte cereale. Cerealele sunt spalate, clatite, puse in vase speciale sau fierbator de orez, acoperite cu apa si gatitte in functie de reteta dorita.

Japchae – Taitei de cartofi...

On:
Japchae inseamna “amestec de legume” si este un preparat care este pregatit din taitei de cartofi dulci (dangmyeon - taitei sticlosi), taitei care se prepara...

Dubu Jorim (Tofu inabusit)

On:
Dubu jorim este un preparat care de obicei nu lipseste de pe masa coreeanului. “Dubu” inseamna “tofu”, iar “jorim” inseamna “a inabusi”. 
Showing 1 - 2 of 2 items